Και ο Σύνδεσμος Ιαματικών Πηγών στη φετινή Philoxenia

Στην τουριστική έκθεση Philoxenia 2016, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18 -20 Νοεμβρίου 2016, θα συμμετάσχει ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ), προκειμένου να υπάρχει προβολή και διαφήμιση του Ελληνικού ιαματικού τουρισμού και των Δήμων – Μελών του.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 16.00 – 19.00 θα πραγματοποιηθεί εντός του περιπτέρου 13, απέναντι από το περίπτερο της ΣΔΙΠΕ, σεμινάριο (workshop) με θέμα «Thermal Tourism and Spa Management in Spain».

Επίσης το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 10.00 – 13.00 και στην αίθουσα C του περιπτέρου 8 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα.

Στο περίπτερο του Συνδέσμου θα δοθεί χώρος σε όλες τις ιαματικές πηγες. Ως εκ τούτου, ο ΣΔΙΠΕ καλεί τα μέλη του να προγραμματίσουν τη συμμετοχή στελεχών των ιαματικών πηγών τους, «τόσο για την παρουσία σας στο περίπτερο, όσο και για την παρακολούθηση του workshop», δηλώνοντας, τις επόμενες ημέρες, τη συμμετοχή τους, στη γραμματεία του Συνδέσμου.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση