Συνάντηση Τζιτζικώστα - Σούλα για την έντονη δυσοσμία στο Κορδελιό

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα θα έχουν το μεσημέρι ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου Πέτρος Σούλας και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το θέμα της έντονης δυσοσμίας που ταλαιπωρεί εδώ και μήνες τους κατοίκους της περιοχής.

Σε καθημερινή βάση, τα επεισόδια δυσοσμίας στον δήμο προκαλούν μεγάλο προβληματισμό και, δυστυχώς, παραμένει ακόμη άγνωστη η πηγή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

«Χθες, αλλά και σήμερα, η κατάσταση είναι πάλι η ίδια, η δυσοσμία είναι ανυπόφορη και τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αποδέκτες των διαμαρτυριών των κατοίκων, κυρίως του Κορδελιού», τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Βασίλης Τσακαλίδης.

Τόσο η Περιφέρεια με τους ελέγχους της διεύθυνσης Περιβάλλοντος όσο και ο ίδιος ο δήμος προσπαθούν να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα, αλλά, για την ώρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποφάσισε το ΔΣ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα γίνει ανάθεση έργου σε ιδιώτη ο οποίος θα αναλάβει να πραγματοποιήσει μετρήσεις για χρονικό διάστημα 6 μηνών στην ευρύτερη περιοχή.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση