Τετ α τετ με Τσιρώνη για την ύποπτη δυσοσμία στο Κορδελιό επιδιώκει η ΠΚΜ

Πρωτοβουλία για συνάντηση του δημάρχου Κορδελιού - Ευόσμου, Πέτρου Σούλα, και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, για το θέμα της έντονης δυσοσμίας που ταλαιπωρεί εδώ και μήνες τους κατοίκους της περιοχής, παρουσία και του ίδιου, αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών, οι οποίες, μάλιστα, συμφώνησαν στην εντατικοποίηση των ελέγχων για τον εντοπισμό της ρυπαντικής πηγής, που προκαλεί και πάλι μεγάλο προβληματισμό, καθώς τα επεισόδια δυσοσμίας στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση.

Τόσο η Περιφέρεια με τους ελέγχους της διεύθυνσης Περιβάλλοντος όσο και ο ίδιος ο δήμος προσπαθούν να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα, αλλά, για την ώρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποφάσισε το ΔΣ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα γίνει ανάθεση έργου σε ιδιώτη ο οποίος θα αναλάβει να πραγματοποιήσει μετρήσεις για χρονικό διάστημα 6 μηνών στην ευρύτερη περιοχή.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση