Συνάντηση Τσιρώνη με Τζιτζικώστα - Σούλα για την έντονη δυσοσμία στο Κορδελιό

Το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου θα απασχολήσει σημερινή συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Πέτρο Σούλα, στην Αθήνα.

Παρούσα, ακόμη, θα είναι η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου αναμένεται να ζητήσουν τη συμβολή των επιθεωρητών Περιβάλλοντος στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και να ενημερωθούν μέσα από τις εμπειρίες παρόμοιων θεμάτων ατμοσφαιρικής ρύπανσης που αντιμετωπίζουν περιοχές της Αττικής και άλλες πόλεις της χώρας.

Τόσο η Περιφέρεια με τους ελέγχους της διεύθυνσης Περιβάλλοντος όσο και ο ίδιος ο δήμος προσπαθούν να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα, αλλά, για την ώρα, χωρίς αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποφάσισε το ΔΣ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα γίνει ανάθεση έργου σε ιδιώτη ο οποίος θα αναλάβει να πραγματοποιήσει μετρήσεις για χρονικό διάστημα 6 μηνών στην ευρύτερη περιοχή.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση