Εκρηκτική η κατάσταση στη Ζάκυνθο: Μαθητές πήγαν στον δήμαρχο με σακούλες σκουπιδιών

Οι σωροί των σκουπιδιών έχουν κάνει αποπνικτική την κατάσταση στους δρόμους της Ζακύνθου. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα δεν γίνεται η αποκομιδή τους και οι κάτοικοι του νησιού είναι, πλέον, εξοργισμένοι.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου υπήρξαν αντιδράσεις από τους κατοίκους που ζουν καθημερινά με τον εφιάλτη των σκουπιδιών. Παράλληλα, μαθητές σχολείων επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά και ο καθένας εξ αυτών είχε και μια σακούλα αν χείρας.

Στο μεταξύ, ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου εκφράζει για ακόμη μια φορά την απογοήτευσή του αλλά και την αγανάκτησή του για την «τριτοκοσμική, απαράδεκτη, εξοργιστική, εγκληματική και συνάμα επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πόλη της Ζακύνθου με τα βουνά απορριμμάτων σε όλους τους δρόμους, για πολλοστή φορά, αλλά τώρα κατά πως φαίνεται λόγω αδιεξόδου στην επίλυση του όλου προβλήματος θα μείνουν στους δρόμους επ' αόριστοn, με σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία, το ξέσπασμα επιδημιών και την δυσφήμιση της εικόνας του νησιού μας διεθνώς».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση