Ημερίδα για τη σήμανση ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών εντός του ΕΠΑΜΑΘ

Ο Δήμος Νέστου σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και τον ΤΟΕΒ Χρυσούπολης διοργάνωσαν με επιτυχία την ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Σήμανση Ποιότητας Προϊόντων και Υπηρεσιών εντός του ΕΠΑΜΑΘ» στις 19 Οκτωβρίου 2016. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης και την παρακολούθησαν υπηρεσιακοί εκπρόσωποι αλλά και ιδιώτες.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Ευάγγελος Τσομπανόπουλος. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χρυσουπόλεως κ. Αθανασίος Καβάζης. Τελευταίος απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Δρ. Μάνος Κουτράκης.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κα. Ευτέρπη Πατετσίνη, Υπεύθυνη του Προγράμματος Σήμανσης Ποιότητας για τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ένταξη των επιχειρήσεων της φυτικής και ζωικής παραγωγής, αλλά και της μεταποίησης στη Σήμανση, αλλά και τα βασικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από αυτή. Επιπλέον, αναφέρθηκε και το κόστος ένταξης στη διαδικασία αυτή.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το Σήμα Ποιότητας με τοποθετήσεις και ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, αναλύθηκαν τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ένταξη στο σήμα ποιότητας των επιχειρήσεων εστίασης και διαμονής. Επίσης, αναφέρθηκε και το κόστος ένταξης αυτών των επιχειρήσεων στη διαδικασία αυτή.

Τέλος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Δρ. Μάνος Κουτράκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρίσκοντες, τους οποίους κάλεσε να έρθουν σε επαφή με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου, Βιστωνίδας – Ισμαρίδας για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετέχουν στο δίκτυο επιχειρήσεων και παραγωγών, οι οποίοι κατέχουν το Σήμα Ποιότητας & Συνεργασίας ΕΠΑΜΑΘ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

1 comment

Αφήστε μια απάντηση