3.500 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους του Αιγίου

Ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος παρευρέθη το Σάββατο στο Αίγιο, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλου Δημήτρη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ήταν μια κίνηση συμβολική καθώς το Αίγιο είναι μια από τις πλέον προβληματικές περιπτώσεις σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, μετά την αναστολή της λειτουργίας του ΧΥΤΑ στην Αιγείρα. Σήμερα στους δρόμους της πόλης υπάρχουν απορρίμματα που ξεπερνούν τους 3.500 τόνους.

Ο Μανώλης Γραφάκος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή και στο νέο δημοτικό συμβούλιο και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να πράξουν ότι απαιτείται, ώστε η εικόνα του Αιγίου με απορρίμματα στους δρόμους να είναι σύντομα παρελθόν. «Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα βοηθήσει καταλυτικά στην κατεύθυνση αυτή», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο νέος δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Γραφάκο και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη μέχρι τώρα σημαντική βοήθειά τους προς το Δήμο Αιγιαλείας, που έχει ήδη τα πρώτα αποτελέσματα, καταλήγει το ΥΠΕΝ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση