Ενημερώθηκε ο Τσίπρας για τη δυσοσμία στο Κορδελιό

Την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το φλέγον πρόβλημα της της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της δυσοσμίας στο Κορδελιό, φαινόμενο που τους τελευταίους μήνες λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, επιβαρύνοντας την ποιότητα της ατμόσφαιρας και επιτείνοντας τα φαινόμενα δυσφορίας του τοπικού πληθυσμού, είχε την Τετάρτη ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.

Η ενημέρωση αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της δίωρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δημάρχων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

«Ο πρωθυπουργός είναι ενημερωμένος για το θέμα, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είπε ότι έχουν επιληφθεί για το θέμα οι αρμόδιες υπηρεσίες και το υπουργείο, με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος», σημείωσε ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου και κατέληξε:

«Ο πρωθυπουργός στην πρώτη αυτή συνάντησή μας μάς έδωσε το χρόνο να εκθέσουμε διεξοδικά τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, εκφράζοντας μάλιστα τη βούλησή του για την επίλυσή τους. Ευελπιστούμε πως  οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε θα υλοποιηθούν άμεσα και πως σύντομα θα έχουμε λύσεις».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση