Ορθοπεταλιές αλληλεγγύης από εκατοντάδες Αρτινούς Άι Βασίληδες (vid)

του Νίκου Αβουκάτου

Εκατοντάδες ποδηλάτες ντυμένοι Άι Βασίληδες έδωσαν τα φετινά Χριστούγεννα μια νότα αισιοδοξίας στην Άρτα, αλλά και χείρα βοήθειας σε συνανθρώπους μας. Άφησαν, βέβαια, το έλκυθρο τους και έκαναν ορθοπεταλιές μέσα στην πόλη σε μια γιορτινή ποδηλατοβόλτα αλληλεγγύης για να βοηθήσουν τα παιδιά της πόλης, που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Όσοι επιθυμούσαν, αγόρασαν έναν λαχνό στο «Santa Bike Arta 2016». «Τα χρήματα που συγκεντρώσαμε δόθηκαν για την οικονομική ενίσχυση ενός ιδρύματος που φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες στη πόλη μας», τόνισε στη Greenagenda.gr o Περικλής Ζώτος, πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας.

Ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτή η εκδήλωση στην πόλη, βρίσκοντας, μάλιστα, μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, αφού περίπου 450 ποδηλάτες συμμετείχαν στο «Santa Bike Arta 2016».

«Είμαστε ένας δραστήριος Όμιλος και κάνουμε συχνά ποδηλατοβόλτες. Οι χορηγοί μάς βοήθησαν σημαντικά καθώς ανταποκρίθηκε ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης. Μαζί με τον Δήμο προσπαθούμε να δημιουργηθεί μια διαδρομή ποδηλάτου», σημείωσε ο κ. Ζώτος.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση