Περαιτέρω επέκταση στις ΑΠΕ σχεδιάζουν τα ΕΛΠΕ

Την επέκτασή τους στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στα αιολικά και τα φωτοβολταϊκά, εξετάζουν τα Ελληνικά Πετρέλαια, όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία» ο πρόεδρος του Ομίλου, Στάθης Τσοτσορός, σημειώνοντας ότι το 2016 ήταν χρονιά - ρεκόρ σε πολλά επίπεδα για τα ΕΛΠΕ.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν υπάρχει ενδιαφέρον για τα χαρτοφυλάκια πελατών που σχεδιάζει να θέσει προς πώληση η ΔΕΗ, ο κ. Τσοτσορός δηλώνει: «Eίναι πρωίμο ακόμα να μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε, όταν η ΔΕΗ προχωρήσει στις διαδικασίες αυτές. Πρέπει να πω όμως ότι είμαστε ανοικτοί στις συζητήσεις και στον διάλογο για το άνοιγμα της αγοράς, όπως είχαμε κάνει και στο παρελθόν. Μας ενδιαφέρει επίσης η επέκτασή μας στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στα αιολικά και τα φωτοβολταϊκά».

«Εξετάζουμε συνεργασίες, που θα μπορούσαμε να συνάψουμε με τρίτες εταιρείες, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα για την αύξηση του χαρτοφυλακίου μας, γιατί μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε γρήγορα, δεδομένου ότι το νέο σύστημα, με τους διαγωνισμούς για την εγκατάσταση νέων έργων ΑΠΕ, θέτει περιορισμούς», προσθέτει.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση