Παρατείνεται η εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων

Συνεχίζεται και μετά πέρας της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η εγγραφή και η καταχώριση στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ) (http://wrm.ypeka.gr), με πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, «λόγω της καθολικής αποδοχής του ΗΜΑ και της μεγάλης ανταπόκρισης από τους υπόχρεους για εγγραφή και καταχώριση σε αυτό και σε συνέχεια πολλών αιτημάτων από παραγωγικούς φορείς (ΓΣΕΒΕΕ, Επιμελητήρια, κλπ)», όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, προκειμένου να μην υπάρξουν συνέπειες από τη μη έγκαιρη εγγραφή και καταχώριση των υπόχρεων, θα ακολουθήσει και σχετική τροποιητική ΚΥΑ. Στη διαδικασία αυτή εντάσσονται και οι νέες δραστηριότητες που έχουν υποχρέωση εγγραφής.

Για την υποστήριξη των υπόχρεων λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στον αριθμό 210-8653150. Οι χρήστες του ΗΜΑ μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους και στην ηλεκτρονική διεύθυνση wrm.helpdesk@prv.ypeka.gr.

«Για την ενεργοποίηση της διαδικασίας συμπλήρωσης και υποβολής των Εκθέσεων Αποβλήτων, θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση», καταλήγει το ΥΠΕΝ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση