4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Ένα ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις

Τον γύρο της Ελλάδας σε περίπου δύο ώρες μέσα από γεύσεις, αρώματα και ποτά μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό από την Παρασκευή, όπου θα ανοίξει τις πόρτες της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Μια ολοκληρωμένη έκθεση τροφίμων και ποτών αποκλειστικά από Έλληνες καλλιεργητές και παραγωγούς, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες (την 3η Εξποτροφ επισκέφθηκαν τουλάχιστον 35.000 άτομα) θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας, θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους 250 εκθέτες με τιμώμενη περιοχή την περιφέρεια Κρήτης. Παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές, ανοίγοντας νέες προοπτικές για την επιχείρησή τους.

Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα περιλαμβάνει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για κοινό και εκθέτες.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο 2ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef 2017, το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με την παρουσία του Λευτέρη Λαζάρου και το «Πίνουμε Ελλάδα» με τον Κώστα Μπάση και τους συνεργάτες του. Ξεχωριστή παρουσία για το 2017 θα έχει ως τιμώμενη περιοχή η Περιφέρεια Κρήτης, με σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.

Η EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, το HALL 1 – μόνο για επαγγελματίες και το HALL 2 – για κοινό και επαγγελματίες, με στόχο την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν και την ανάδειξη των παράλληλων εκδηλώσεων.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης (www.expotrof.gr) είναι:

Παρασκευή 27/01: 12:00 - 21:30, Σάββατο 28/01 & Κυριακή 29/01: 10:00-21:30, Δευτέρα (30/01): 10:00-17:00.  Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/01 στις 19.00 παρουσία πλήθους πολιτικών, επωνύμων και σημαντικών εκπροσώπων του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση