4ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Κισσάβου

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει τον 4ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Κισσάβου το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.

Η διαδρομή του διασχίζει έναν από τους πιο επιβλητικούς ορεινούς όγκους της Ελλάδας που χαρακτηρίζεται από έντονες αντιθέσεις γεμάτος από πανέμορφα δάση καστανιάς, οξιάς και ελάτης, απόκρημνες χαράδρες και φαράγγια με ορμητικούς χειμάρρους που καταλήγουν σε γραφικούς ορμίσκους απαράμιλλης ομορφιάς. Ο ορειβατικός σύλλογος Λάρισας με την τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια , θέλοντας να συνδράμει και αυτός στην ανάπτυξη , αφενός μεν, των ορειβατικών αγώνων στην Ελλάδα αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του όρους Κισάβου, συνεχίζει για τέταρτη φορά τον ¨ ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ. Χορηγοί στην προσπάθεια αυτή είναι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ & Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ.Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 4ου Ορειβατικού Μαραθωνίου Κισσάβου πραγματοποιήθηκε συνάντηση  του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα με εκπροσώπους του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας Χρήστο Καραμπούζη, Αχιλλέα Παπαχατζή και τον δασάρχη Αγιάς Αστέριος Γκάτσικο.

Για τη συμβολή του Δήμου Αγιάς στη διεξαγωγή και τη φιλοξενία του αγώνα ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας πρόσφερε στον Δήμαρχο Αγιάς τιμητική πλακέτα.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!