Κάθε φορά που βλέπει ένα λουλούδι φαντάζεται ένα σοκολατάκι. Για εκείνη άλλωστε είναι μία ακόμη αφορμή για τις γλυκιές της δημιουργίες, που θυμίζουν μάλλον μικρά έργα τέχνης. Η Σάντυ Δημητριάδου παντρεύει τα λουλούδια με τη σοκολάτα και προσφέρει με τη Fleur & Coco που δημιούργησε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη βρώσιμες οπτικές ψευδαισθήσεις που εντυπωσιάζουν.
Αυτή την περίοδο στήνει το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της, αφού η ενασχόλησή της ξεκίνησε ως οικιακό χόμπι που έκανε τους φίλους και την οικογένειά της να χαμογελούν, αλλά σύντομα εξελίχθηκε σε μια επαγγελματική στροφή, που η ίδια δεν είχε φανταστεί.
Σοκολατάκια bon bon, φτιαγμένα ένα ένα στο χέρι, διακοσμημένα με βρώσιμα λουλούδια και βαμμένα με αερογράφο και ειδικά χρώματα που φέρνει από τον Καναδά αποτελούν το σήμα κατατεθέν της, αν και φτιάχνει επίσης τούρτες mirror glaze, πάβλοβες, τάρτες και άλλα γλυκά.
Το αγαπημένο της hashtag όμως στους λογαριασμούς της στα social media «όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω… chocolatier» είναι ενδεικτικό των προτιμήσεών της. Στόχος της είναι να μπει στο επόμενο διάστημα στο catering γάμων, ενώ έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα σε ξενοδοχεία και εστίαση, όπου όμως θέλει να αναπτυχθεί περισσότερο, με την ευκαιρία και της δημιουργίας του εργαστηρίου, που θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο. Την ενδιαφέρει τόσο η χονδρική όσο και η λιανική, αν και έχει επιλέξει να μη διαθέτει κατάστημα στο εργαστήριό της, αλλά να δημιουργήσει e-shop.
Η ίδια –που συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να μαθαίνει- ψάχνεται συνεχώς, θέλοντας να διαφοροποιήσει το εγχείρημά της. Έτσι, χρησιμοποιεί για τις μικρές συσκευασίες της βιολογικά κουτιά που είναι φτιαγμένα από το περίβλημα του καρπού του κακάο, βάζοντας ουσιαστικά τη σοκολάτα μέσα στη… σοκολάτα.