To τυρί από την Ημαθία που καταργεί το ψυγείο και μπαίνει στο ράφι

Η τυροκομική "Polyphemus", από την Παρισινή SIAL αλλά και από τη Θεσσαλονίκη και τη DETROP, πήρε ουσιαστικά το πράσινο φως για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της στις αγορές του εξωτερικού, με ένα πρωτοπόρο, καινοτόμο προϊόν.

Η "Polyphemus", το καλοκαίρι, θα λανσάρει στην αγορά πλέον, το αφυδατωμένο τυρί από φέτα, ένα τυρί σε κυβάκια, με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που μπορεί να διατηρηθεί για δύο χρόνια στο ράφι, καταργώντας έτσι το ψυγείο. Πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας που μπορεί να καταναλωθεί σαν σνακ αλλά και να προστεθεί στις σαλάτες, απορροφώντας από τα λαχανικά και τo ελαιόλαδο ή τα dressings γενικότερα, την υγρασία που έχει η παραδοσιακή αιγοπρόβεια φέτα.

Διαβάστε περισσότερα στη Voria.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση