ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ GREENAGENDA ΣΤΗΝ AGROTICA (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν την εντυπωσιακή, έντυπη έκδοση της Greenagenda.gr, έχουν χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και εκθέτες, της 26ης Agrotica στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η οκτασέλιδη έντυπη Greenagenda διανέμεται εντελώς δωρεάν κατά τη διάρκεια του τετραημέρου των εκδηλώσεων στην έκθεση και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συνέντευξεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, και του υφυπουργού Οικονομίας, αρμόδιου για το ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση.

Επισκέπτες, ομιλητές και εκθέτες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έντυπη έκδοση της Greenagenda.gr

Επισκέπτες, ομιλητές και εκθέτες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έντυπη έκδοση της Greenagenda.gr

Παράλληλα, οι αναγνώστες του εντύπου μπορούν να ενημερωθούν για το νέο Leader, που ανοίγει εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους που διανύουμε, για τρεις εναλλακτικές καλλιέργειες και τις «χρυσές ευκαιρίες» που προσφέρουν σε όσους επιδιώκουν ένα νέο ξεκίνημα στον πρωτογενή τομέα, αλλά και τα επενδυτικά σχέδια για παραγωγή αγροδιατροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι επισκέπτες έχουν, ακόμη, την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την επικείμενη θεσμοθέτηση των Farmers Market στη χώρα μας και για τον ενεργειακό «θησαυρό» που κρύβουν για τη γεωργική παραγωγή τα αγροτικά απόβλητα.

Σημειώνεται ότι η 26η Agrotica θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες έως τις 19:00. Αύριο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00-20:00 και την Κυριακή, οπότε και ολοκληρώνεται, 10:00-19:00.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση