Τράπεζα Πειραιώς: Ευρωπαϊκή διάκριση για το περιβάλλον

Διάκριση για το πιστοποιημένο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον.

Το σύστημα της Τράπεζα Πειραιώς διακρίθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες προτάσεις στην Ελλάδα, γεγονός που επιτρέπει τη συμμετοχή της και στον αντίστοιχο, πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Τα συγκεκριμένα βραβεία απονέμονται κάθε δύο χρόνια σε όσες επιχειρήσεις των 28 κρατών-μελών της ΕΕ και των υποψηφίων προς ένταξη χωρών διακρίθηκαν για τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά σημαντικό ευρωπαϊκό θεσμό, ο οποίος έχει ως στόχο να παρακινήσει τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στην υιοθέτηση πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος, βιώσιμης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση,  η Τρ. Πειραιώς εφαρμόζει το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ) σ’ όλα τα καταστήματα και τα κτήρια της διοίκησης. Επομένως, με περισσότερες από 800 κτηριακές υποδομές και περισσότερους από 1.000 άμεσα εμπλεκόμενους εργαζόμενους στο ΣΠΔ, η τράπεζα είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ευρώπη που διαθέτει μία τόσο αυστηρή περιβαλλοντική πιστοποίηση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση