Επιδείνωση του καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (α.α. 18/2015) προβλέπονται έκτακτα καιρικά φαινόμενα από σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2016.
Τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:
Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας κυρίως από αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Πιο αναλυτικά:
1.Σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 τις απογευματινές ώρες καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη και πιθανόν την Ανατολική Μακεδονία που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
2.Αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 από τις απογευματινές ώρες ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους.
3.Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 οι βροχές και καταιγίδες που θα σημειώνονται κατά περιόδους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
4.Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, αλλά σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενίσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!