Επιστολή Δήμου Παύλου Μελά στη ΔΕΗ για διακοπές ρεύματος

Ενυπόγραφη επιστολή του Δήμου Παύλου Μελά, προκειμένου να μην προβαίνει η ΔΕΗ σε διακοπές ρεύματος, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, επιδόθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στον Διευθυντή της ΔΕΗ Δυτικής Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Πολυζωίδη.

 Στην επιστολή, αναφέρεται συγκεκριμένα «Παρακαλούμε, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια διακοπής ρεύματος, να ενημερώνονται από την υπηρεσία σας εγγράφως και έγκαιρα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, τουλάχιστον δέκα ημέρες νωρίτερα, ώστε να σας πληροφορούμε εάν οι υπό διακοπή ηλεκτροδότησης δημότες μας ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, έτσι ώστε ν’ ακυρώνονται οι σχετικές εντολές διακοπής ρεύματος».

Στο έγγραφο, αναφέρεται ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης, οι ενδεείς οικογένειες καθημερινά αυξάνονται και το ζήτημα της διακοπής ρεύματος στα νοικοκυριά, μπορεί να δημιουργήσει κοινωνική έκρηξη.

«Βιώνουμε εξαιρετικά δύσκολες μέρες, παρακολουθώντας συνεχώς περισσότερους συνανθρώπους μας να δυσκολεύονται να ζήσουν. Πρέπει όλοι οι φορείς και οι πολίτες, να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας, να δείξουμε την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιά» δήλωσε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!