Η Χαλκιδική στην Διεθνή Έκθεση "Travel Turkey Izmir"

 Ο  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων "Silver Holidays" για δεύτερη χρονιά στην Έκθεση τουρισμού της Σμύρνης από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου.Τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γρηγόρης Τάσιος.

Η Σμύρνη με 4 εκατομμύρια πληθυσμό και καθημερινή αεροπορική σύνδεση μέσω Κωνσταντινούπολης με το αεροδρόμιο "Μακεδονία", μπορεί να προσθέσει ακόμη περισσότερους Τούρκους επισκέπτες στην Χαλκιδική.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκε ο προορισμός σε επαγγελματίες και στο κοινό με το νέο έντυπο της Χαλκιδικής στην τουρκική γλώσσα, αλλά και με επαφές του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κ. Τάσιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Yeni Asir" η οποία έχει καθημερινά 100.000 αναγνώστες.Η προώθηση στην τουρκική αγορά για το 2014 θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου με την συμμετοχή της Χαλκιδικής στην έκθεση ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης και με διοργάνωση press trip τον Μάιο.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!