Ο ελληνικός αγροτουρισμός ταξιδεύει στις Κάτω Χώρες

Δύο παρουσιάσεις αφιερωμένες αποκλειστικά στον ελληνικό αγροτουρισμό, οργανώνει σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών το δίκτυο Guest Inn, το πρώτο δίκτυο προβολής ποιοτικών παραδοσιακών και αγροτουριστικών ξενώνων για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η πρώτη πραγματοποιείται στις 15/03 στον ειδικό χώρο παρουσιάσεων του γραφείου EOT στο Άμστερνταμ και η δεύτερη στις 16/03 στην Ελληνική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι παρουσιάσεις αυτές θα γίνουν σε Ολλανδούς και Βέλγους δημοσιογράφους, bloggers και εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία. Σκοπός της ενέργειας αυτής, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά, είναι η στοχευμένη παρουσίαση των αγροτουριστικών καταλυμάτων του δικτύου Guest Inn σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρουν στους ταξιδιώτες τους.

Η Ολλανδία και το Βέλγιο, δύο ιδιαίτερα πρόσφορες αγορές, οι οποίες μαζί με τη Γαλλία αποτελούν τις πιο δυναμικές της Ευρώπης, απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο τουριστικό κοινό που αναζητά αυθεντικές διακοπές και συνδιάζει τη διαμονή του με θεματικές δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα παραβρεθούν αρκετοί ιδιοκτήτες των ξενώνων του δικτύου, όχι μόνο για τις επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και για να “φιλέψουν” τους καλεσμένους με σπιτικά κεράσματα εξαιρετικής ποιότητας που έστειλαν οι ξενώνες του δικτύου από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Έτσι, οι καλεσμένοι και των δύο αυτών παρουσιάσεων θα έχουν τη δυνατότητα να “γευτούν” την ελληνική φιλοξενία και τα παραδοσιακά προιόντα του τόπου μας.

Τέλος, το Guest Inn θα συμμετέχει στην Ελληνική εκδήλωση Griekse Dag που θα πραγματοποιηθεί στις 13/03 στην Ουτρέχτη και οργανώνεται από το γραφείο EOT Κάτω Χωρών και το ολλανδικό ενημερωτικό site GriekseGids.nl.

Με τη συμμετοχή του δικτύου Guest Inn στις παρουσιάσεις αυτές, δίνεται μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους ιδιοκτήτες των μικρών καταλυμάτων, να προβάλλουν οργανωμένα και στοχευμένα τους ξενώνες και τις περιοχές τους, στις πιο ενδιαφέρουσες αγορές της Ευρώπης και να προσελκύσουν στη χώρα μας, ταξιδιώτες όλων των ηλικιών που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες στα ταξίδια τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη χαμηλή περίοδο.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση