Παγκόσμιο συνέδριο για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων

Το παγκόσμιο συνέδριο της  Διεθνούς Ένωσης Στερεών Αποβλήτων (ISWA) είναι ένα από τα  πιο σημαντικά γεγονότα στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων. Με 600 ήδη εγγεγραμμένους στο συνέδριο, αναμένονται στη Βιέννη   περισσότεροι  από  1000 ειδικοί   στη διαχείριση των αποβλήτων, ειδικούς συμβούλους  και  επισκέπτες  από όλον το  κόσμο. Πρόκειται για μια μεγάλη   ευκαιρία να δικτυωθούν   αξιωματούχοι κυβερνήσεων, εκπροσώπους  φορέων, επιστήμονες και ερευνητές.

Οι 250  ομιλητές σε 56 συνεδρίες από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου  θα  παρέχουν  μια μοναδική  εικόνα  για  το πώς εξελίσσεται  διεθνώς η διαχείριση στερεών αποβλήτων.Στο συνέδριο συμμετέχουν ο Αντώνης Μαυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Waste και πρόεδρος του STC ISWA και η Μαρία Τσάκωνα, Product Manager της D-Waste οι οποίοι  θα παρουσιάσουν  τις τελευταίες έρευνες της D-Waste.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου

________________________________________

Συνεδρία 8, 9-11:00: Νέες ιδέες για τη διαχείριση αποβλήτων των αστικών αποβλήτων.

Συνεδρία 33, 16-18:00: Γνωσιακή βάση για τη διαχείριση αποβλήτων. Παγκόσμια  στοιχεία αποβλήτων  και  πρόγνωση

 Τετάρτη 9 Οκτώβρη

________________________________________

Συνεδρία 40: SWEEP-Net Η διαχείριση των οργανικών αποβλήτων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική: Σύγχρονες Πρακτικές και Προοπτικές για το Μέλλον. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ και των οργανικών αποβλήτων στις χώρες της ΜΕΝΑ (ΒόρειαΑφρική-Μέση Ανατολή)

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!