Τρεις πλήρεις υποτροφίες στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή (ΑΓΣ), στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών της, ανακοίνωσε τη χορήγηση τριών υποτροφιών (σε ποσοστό 100%) για φοίτηση στην Α' του Γενικού Λυκείου ή του Επαγγελματικού Λυκείου της για τη σχολική χρονιά 2016-17.

Σύμφωνα με τη Σχολή, οι υποτροφίες θα απονεμηθούν κατόπιν εξετάσεων στα Θετικά μαθήματα και στα Ελληνικά και η αίτηση μπορεί να κατατεθεί από ενδιαφερόμενους μαθητές από όλη την Ελλάδα, καθώς οι υποτροφίες καλύπτουν και τη διαμονή και την σίτιση στο οικοτροφείο της ΑΓΣ.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να φοιτούν στη Γ' Γυμνασίου  την τρέχουσα σχολική χρονιά (2016) και ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στο Α' και Β' τρίμηνο της Γ' Γυμνασίου να μην είναι κάτω από 17. Θα πρέπει επίσης να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού επιπέδου Β2 στην αγγλική γλώσσα (ή να περάσουν επιτυχώς κατατακτήριες εξετάσεις αγγλικών που θα διεξαχθούν στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή).

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν ως τις 27 Απριλίου 2016.

Για αναλυτικές πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της ΑΓΣ και συγκεκριμένα στο www.afs.edu.gr/ypotrofies ή στο Τμήμα Εγγραφών της ΑΓΣ (Μαρίνου Αντύπα 54, Πυλαία, Θεσσαλονίκη), στον κ. Γεώργιο Σταμπολίδη, τηλέφωνο 2310 492758 και το email: gstamb@afs.edu.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση